Skip to content

Dobrodošli na FDLV.si

Prostovoljni gasilci iz Latkove vasi se vam predstavljajo v sliki in besedi, zato vas vabimo k prebiranju naše spletne strani. Ker smo v spletišču novi, se bomo potrudili biti v naših vsebinah kar se da ažurni. Zato pa, če česa niste prebrali ali videli danes, nas znova obiščite jutri.

FDLV team

Aktualno

18. memorial Draga Gajška in gasilska veselica

-

PGD Latkova vas organizira 18. memorial Draga Gajška in tekmovanje za starejše člane /članice, v soboto 13.8.2016 z pričetkom ob 16 uri. Po tekmovanju sledi gasilska veselica z asamblom SKOMINI in bogatim srečelovom - VABLJENI

Objava Pravilnika

-

PGD LATKOVA VAS – OBRAVNAVA PREDLOGA

Upravni odbor PGD Latkova vas je na svoji redni seji, dne 19.1.2016 sprejel sklep o obravnavi osnutka/predloga Pravilnika o disciplinskem postopku v PGD Latkova vas.

Trajanje obravnave je 10 dni od sprejema sklepa, do 29.1.2016 do 12 ure.

Vse zainteresirane člane društva vabimo, da predloge v zvezi z predlaganim Pravilnikom v času obravnave sporočite na elektronsko pošto društva (pgdlatkovavas@gmail.com) ali podajo pisno na naslov društva.

IZLET V PREKMURJE

-

PGD LATKOVA VAS ORGANIZIRA

IZLET V PREKMURJE

 

PGD Latkova vas organizira izlet v
prekmurje v soboto, dne 17.10.2015.

17. memorila Draga Gajška in gasilska veselica

-

PGD Latkova vas organizira 17. memorial Draga Gajška in tekmovanje za starejše člane in članice, v soboto 8.8.2015 s pričetkom ob 16 uri. Po tekmovanju sledi gasilska veselica z ansamblom FALAN ter bogatim srečolovom - VABLJENI.

Obnova vaške kapele

-

Gasilci PGD Latkova vas aktivno sodelujemo pri obnovi vaške kapele, ki bo v novi preobleki zasijala v mesecu maju.

sfy39587p00